Forudsigelse af Bitcoin kontantpriser: BCH / USD falder til $ 244 support; Optagelse af 9,36% downtrends

Bitcoin Loophole falder frit under de bevægende gennemsnit, da de bredt baserede salgsaktiviteter rammer markedet.

På trods af at vi har opretholdt en bullish bevægelse i de sidste par uger, ser det ud til, at BCH / USD ser ud til at bremse og slå sig ned omkring $ 290-støtteniveauet. Markedsprisen brød imidlertid i dag ned ved at berøre det laveste daglige niveau på $ 244,27. Mere, så er den aktuelle ydelse af mønten under de normale forventninger hos de handlende, og mønten kan snart komme sig efter denne nedadgående tendens.

Kan der være en frisk bjørn bølge i BCH?

Hvis BCH-prisen ikke bryder trendlinjen for kanalens øvre grænse, er der en risiko for en frisk bearish bølge. Hvis mønten falder til under de 9-dages glidende gennemsnit, kan initial support være placeret på et niveau på $ 275, hvor markedsprisen kan genstarte dens fald.

Hvad er den næste retning for Bitcoin Cash?

Som den tekniske indikator afslører RSI (14) den pludselige nedadgående tendens fra det overkøbte område, kan enhver yderligere bearish krydsning under 60-niveau føre til de kritiske understøtninger på $ 280, $ 260 og $ 240. Ikke desto mindre kunne en høj sving føre tyrerne til et nøglemodstandsniveau på $ 340. Hvis dette er muligt, kan mønten udløse en bullish rally, der kan tage markedsprisen til $ 360, $ 380 og $ 400 modstandsniveauer.

Mod Bitcoin afslører det daglige diagram, at sælgerne er begyndt at vise noget engagement i BCH-handel på grund af den nylige stigning i BTC. Efter de nylige negative tegn kan tendensen dog fortsætte med at falde, hvis bjørnerne fortsætter med at lægge mere pres på markedet.

Når RSI (14) signallinjen bevæger sig under 55-niveau, hvis køberne undlader at have understøttelsen af ​​0,0257 BTC, kan markedsprisen sandsynligvis fokusere på nedtrenden og skubbe den ned under 9-dages og 21-dages glidende gennemsnit kan bringe den til den nærmeste understøtning ved 0,0240 BTC og 0,0230 BTC, men en rebound kan tage prisen over kanalens øvre grænse for at ramme modstanden ved 0,0290 BTC og 0,0300 BTC.