Prisjustering av Bitcoin begynner – Her er hvor lav BTC kan gå

Prisen på Bitcoin kan skyldes en dypere korreksjon ettersom oppadgående momentum viser svakhet.

Prisen på Bitcoin (BTC) har sett en massiv løp de siste månedene da den økte med nesten 100% fra $ 10.000 til $ 19.800. Imidlertid har tidenes høye region på $ 20.000 vist betydelig motstand, noe som har ført til at prisen faller flere ganger inkludert i dag, ettersom BTC nå har falt under $ 19.000 den 4. desember.

Sjansene for en korreksjon har økt sakte blant avtagende volum de siste dagene. Flere argumenter kan gjøres for en dypere korreksjon, noe som ikke nødvendigvis vil være dårlig for markedet generelt.

Hele tidenes høye region er fortsatt stor motstand

Høydepunktet fra hele tiden er ikke brutt ennå, som diagrammet viser. Dette er imidlertid ikke uventet, ettersom mange detaljistinvestorer vil ha heltidene i 2017 som en markør for potensiell fortjeneste. Det er den siste hindringen før Bitcoin går i prisoppdagelse, noe som vil gjøre det vanskelig å bestemme de neste målene.

Med tanke på at Bitcoins pris nådde heltidshøyden på en nesten vertikal måte, synes det ikke sannsynlig at et tydelig brudd over all-time high forekommer på dette tidspunktet. Imidlertid, så lenge Bitcoins pris forblir i denne regionen, kan det argumenteres for en potensiell korreksjon.

Spesielt faller volumet sterkt på det nylige forsøket på å bryte $ 20.000, noe som indikerer en potensiell svekkelse av momentum. For det andre åpner nåværende høyestidstester døren for en mulig bearish avvik i den daglige tidsrammen.

Denne bearish avviket er ikke bekreftet ennå, men det viser noen potensielle signaler om en liten tilbakeslag. I tilfelle en korreksjon er nøkkelområdene å se etter støtte $ 16 000 og $ 14 000.

Høyden i 2014 brøt heller ikke på en gang

Den nåværende prisaksjonen er sammenlignbar med prisaksjonen i forrige syklus. 2014-toppen fungerte som den endelige motstanden, hvoretter en betydelig korreksjon på 30% fant sted.

Denne korreksjonen fører ofte tilbake til forrige motstand, og som diagrammet viser var denne motstanden på $ 800. Den forrige høyden snudde deretter for støtte gjennom den korreksjonen, noe som førte til at prisen på Bitcoin fortsatte å rally til nye heltidshøyder.

Ettersom markedene ofte handler på samme måte i hver syklus, vil en lignende korreksjon på 30% sette prisen på Bitcoin til $ 14.000. I tillegg er den forrige høyden i juni 2019 også på $ 14.000, noe som gjør det til et sannsynlig mål for en potensiell støtte / motstandsflip.

En slik korreksjon på 30% vil ikke være usunn for markedet og er ganske vanlig. Det kan også gi etterkommere en nydelig inngangsmulighet å starte opp.

Nivåer å se på lavere tidsrammer

De nedre tidsrammene indikerer at en potensiell reversering er i ferd med å bli gjort. Området er definert, med støtten i den grønne sonen rundt $ 18.500. Dette nivået må holde for støtte for å opprettholde den oppadgående fremdriften.

Hvis det ikke opprettholder støtte, er det en stor sannsynlighet for omprøven på $ 16.000. Imidlertid, hvis markedet ønsker å opprettholde bullish momentum, må den øvre motstanden på $ 19.500 bryte for å garantere videre videreføring. Imidlertid, en klassisk bearish støtte / motstand flip forekommer her.

$ 19.400 pleide å være motstand, hvoretter en falsk breakout skjedde. En slik mislykket breakout blir ofte bekreftet gjennom at den forrige motstanden blir motstand igjen, som diagrammet viser.

Derfor, for ytterligere fart, må den amerikanske dollaren fortsette å vise svakhet, og prisen på Bitcoin må bryte gjennom $ 19.500. Hvis det ikke skjer, ligger omprøver på $ 18 500 og muligens $ 16 000 på bordet.