Studien Finner At Hvite Respondenter Er Mer Oppmerksomme På Bitcoin Sammenlignet Med Svarte Og Spansktalende Respondenter

Et ledende finansnettsted, SimpleMoneyLyfe, ga i dag ut resultatene av den mest omfattende studien som noensinne er utført i kryptoindustrien. Studien avdekker bevisstheten om kryptovalutamarkedet etter etnisitet og kjønn, blant andre faktorer relatert til kryptovalutaer og blockchain-industrien.

Etter å ha analysert eksklusive undersøkelsesresultater og offentlige databaser, konkluderte SimpleMoneyLyfe-forskere at menn er mer sannsynlig å være klar over Cryptosoft enn kvinner. Interessant, studien rapporterer også at Bitcoin går øverst blant tusenårsriket, med 67% av dem som sier at de favoriserer Bitcoin fremfor gull.

Rampant Disparity In Crypto Industry

SimpleMoneyLyfe-studien er basert på datasettene fra november 2019 til januar 2021. Så langt er det den hittil mest omfattende studien i kryptorommet, og den treffer forbrukere, akademia og den private industrien der det gjør mest vondt – voldsomt misforhold. Til dags dato har ingen andre studier avdekket en så voldsom forskjell i kryptoindustrien.

Flere andre interessante faktorer relatert til kryptovalutaer og blockchain-industrien, generelt, er dekket i studien.

Et Raskt Øyeblikksbilde Av SimpleMoneyLyfe-Studien

SimpleMoneyLyfe-studien negerer forutsetningen om at et flertall av kryptovaluta-transaksjonsvolum kommer fra kriminelle aktiviteter. I virkeligheten er transaksjonsvolumet av kryptovaluta som brukes i kriminelle aktiviteter bare snaue 0,34% av det totale volumet av globale kryptotransaksjoner. Det tilsvarer bare 10 milliarder dollar.

Bitcoin-hoarders har en majoritetsandel av Bitcoin for øyeblikket var 2% av krypto-lommebøkene 95% av all Bitcoin. Det inkluderer tidlige Bitcoin-gruvearbeidere / investorer, finansinstitusjoner og regjeringer over hele verden.

Blant mannlige og kvinnelige respondenter i alderen 18+ og eldre rapporterte 78% av mennene å være klar over Bitcoin. På den annen side rapporterte bare 71% av kvinnelige respondenter at de var klar over Bitcoin.

Med tanke på fremtiden sier rapporten at USA vil tiltrekke seg enorme blockchain-investeringer ettersom de vil forbli i forkant av blockchain-innovasjon, med et imponerende beløp på 4,2 milliarder dollar som forventes brukt på blockchain-løsninger i USA alene.

Når det gjelder Bitcoin og cryptocurrency-bevissthet, forvent at mangel på bevissthet vil gå ned med en økning i kryptovalutaer og blockchain-adopsjon globalt.